Naše skvelé mliečne dezerty sú určené všetkým malým a veľkým maškrtníkom. Z ponuky si môžete vybrať lahodný tvarohovo-smotanový krém Dráčik alebo mimoriadne obľúbenú a vyhľadávanú stálicu našej dlhoročnej produkcie Paťu penu kakaovú. Ak preferujete zdravý životný štýl prípadne si chcete udržať štíhlu líniu, určite nič nepokazíte Pionierom. Má originálnu receptúru, neobsahuje prídavné látky a má znížený obsah cukru. Ste milovníkom našľahaných mliečnych pien? Vieme vyhovieť aj Vám a to nadýchanou Lahodnou Tatranskou penou.
Vyšľahali sme tvaroh, smotanu a kakao, aby sme potešili vaše zmysly. Najobľúbenejšia, najmilovanejšia, najlepšia, nadýchaná Paťa ich určite vynesie až k oblakom. V letnom období ochutnajte aj osviežujúce ochutenie mango-maracuja. Tak čo, už sa vám zbiehajú slinky?
Extra lahodná, extra kakaová. Doprajte si chvíľku pre seba a potešte svoje chuťové poháriky nadýchaným mliečnym dezertom plným kakaa. V lete vyskúšajte v mrazničke zamraziť a vyrobíte si tak osviežujúci nanuk.
Tvarohovo-smotanový dezert určený nie len pre deti, ale pre všetkých, ktorí si radi pochutnajú na dezerte s vysokým obsahom poctivého tvarohu a smotany i pravej čokolády.
Dezert, ktorý prináša kúzelné spojenie smotany s delikátnymi ochuteniami. Smotana a čokoláda... smotana, čokoláda a kokos ... smotana, čokoláda a višne ... smotana a jahody... smotana, jahody a vanilka... Čo viac si priať? Už len čas na vychutnanie si Kúzla okamžiku našim dezertom.
Kyslomliečny dezert s vanilkovou príchuťou a čokoládou s jogurtovou kultúrou. Vanilka i čokoláda v malom aj MAXI balení. Pre veľkých i malých maškrtníkov, ktorí si radi pochutnajú na dezerte, ktorý už roky stráži chlapček Maškrtko.
Proteíny sa tešia veľkej obľube nie len u športovcov. Telo človeka ich potrebuje k správnemu fungovaniu. Preto sme sa aj my rozhodli do portfólia zaradiť TAMI Kúsky tvarohu PROTEIN. Jedná sa o výnimočný dezert nezameniteľnej chuti, ktorý inde nenájdete. Jedinečné spojenie kúskov tvarohu a smotany prinášame v troch obľúbených príchutiach – malina, marhuľa a lesné ovocie. Unikátny dezert, kde je obsah bielkovín je tak vysoký, že je už deklarovaný ako zdroj bielkovín. Jeho kvalitu potvrdzuje aj zisk ocenenia Značka kvality 2.stupeň pre výrobky s nadštandardnými kvalitatívnymi parametrami.
Nezameniteľný štvorcový obal prináša poctivú chuť termixu. Vanilková alebo čokoládová príchuť pre milovníkov krémového hladkého tvarohového dezertu, s ktorý poznáme už od mala.
Našľahaný tvarohovo-jogurtový dezert s ovocnou zložkou, pre všetkých. Jeho obsah tvarohu je až 50%, vďaka čomu je Danko zdroj bielkovín, špeciálna receptúra v spojení s jogurtom zabezpečí nízky podiel tukov - len 5,5g na 100g.
Svieža chladená pochúťka, ktorá si získa srdcia svojimi bodkami. Tvarohový dezert do ruky, obliaty čokoládovou polevou. Prinášame variantu aj s jahodou náplňou. Pre všetkých, ktorý hľadajú tvarohové osvieženie bez lyžičky.
Bio mliečne produkty sú špecifickou skupinou, ktorá sa diferencuje od ostatných produktov hlavne svojou kvalitou. Produkcia bio výrobkov je náročná a prísne kontrolovaná na všetkých stupňoch jej výroby, spracovania a distribúcie. Tatranské BIO produkty sú vyrobené z vysokokvalitného slovenského bio mlieka, pochádzajúce z podtatranského regiónu, ktorý ponúka ideálne podmienky pre chov zdravého dobytka.
V TAMI sa neustále snažíme prichádzať na spôsoby ako odmeniť našich verných zákazníkov. Zapojením sa do zábavných súťaží môžete od nás získať zaujímavé vecné ceny. Neváhajte zapojiť celú rodinu!
Čo je zelená energia? Výroba energie a tepla za pomoci obnoviteľných zdrojov energie. Kde a ako ju získavame? V bioplynovej stanici, ktorá predstavuje projekt udržateľnej inovácie. Plné využitie vyrobeného tepla a elektriny umožňuje dosiahnuť výrazné úspory zemného plynu a elektrickej energie.
Postup: 1.Tortové želé zmiešame s 250 ml vody alebo ovocnej šťavy. 2. Pridáme 2 – 3 lyžice cukru a privedieme...
čítať viacMúku zmiešame s cukrom a štipkou soli. Maslo pokrájame na kocky a vtrieme do sypkých surovín. Hmota by mala vyzerať...
čítať viacPohánkovú a hladkú múku zmiešame s tymianom a soľou. Studené, na kocky pokrájané maslo končekmi prstov vtrieme do múčnej zmesi....
čítať viac