Výrobky LACTOSE MINUS sú veľmi vhodné pre ľudí trpiacich nepríjemným handicapom - laktózovou intoleranciou. Napríklad v bezlaktózových jogurtoch je všetok mliečny cukor laktóza rozštiepený enzýmom laktáza na jednoduché cukry. Bez obáv "čo bude potom" si takto môžete dopriať telu prospešný kyslomliečny výrobok so živou jogurtovou kultúrou.
PROTEIN SNACK je delaktózovaný mliečny nápoj s vysokým obsahom bielkovín. Je bezlepkový a obsahuje menej cukru. Navyše vďaka praktickému baleniu, si ho môžte zobrať so sebou a vychutnať kedykoľvek.
Máte laktózovú intoleranciu? Svojich obľúbených jogurtov sa však vzdať nemusíte. My máme jogurty presne pre Vás. Stačí si len vybrať.
Vychutnajte si mlieko bez strachu z laktózy. Navyše, znovu uzatvárateľné balenie bezlaktózového mliečka s vitamínmi si môžete vziať kamkoľvek so sebou.
Rovnomerný porast bielej plesne na povrchu syra alebo radšej modrozelená pleseň v jeho vnútri? Aj v týchto syroch sme odstránili laktózu, aby sme vám do života pridali viac syrových chutí.
Milovaných palaciniek, buchiet či koláčov sa vzdať nemusíte. Riešením je tento tvaroh, v ktorom oproti bežnému tvarohu nespoznáte žiadny rozdiel. Nechajte sa inšpirovať aj našimi receptami.
Bio mliečne produkty sú špecifickou skupinou, ktorá sa diferencuje od ostatných produktov hlavne svojou kvalitou. Produkcia bio výrobkov je náročná a prísne kontrolovaná na všetkých stupňoch jej výroby, spracovania a distribúcie. Tatranské BIO produkty sú vyrobené z vysokokvalitného slovenského bio mlieka, pochádzajúce z podtatranského regiónu, ktorý ponúka ideálne podmienky pre chov zdravého dobytka.
V TAMI sa neustále snažíme prichádzať na spôsoby ako odmeniť našich verných zákazníkov. Zapojením sa do zábavných súťaží môžete od nás získať zaujímavé vecné ceny. Neváhajte zapojiť celú rodinu!
Čo je zelená energia? Výroba energie a tepla za pomoci obnoviteľných zdrojov energie. Kde a ako ju získavame? V bioplynovej stanici, ktorá predstavuje projekt udržateľnej inovácie. Plné využitie vyrobeného tepla a elektriny umožňuje dosiahnuť výrazné úspory zemného plynu a elektrickej energie.
Postup: 1.Tortové želé zmiešame s 250 ml vody alebo ovocnej šťavy. 2. Pridáme 2 – 3 lyžice cukru a privedieme...
čítať viacMúku zmiešame s cukrom a štipkou soli. Maslo pokrájame na kocky a vtrieme do sypkých surovín. Hmota by mala vyzerať...
čítať viacPohánkovú a hladkú múku zmiešame s tymianom a soľou. Studené, na kocky pokrájané maslo končekmi prstov vtrieme do múčnej zmesi....
čítať viac