Mlieko a mliečne výrobky majú vo výžive človeka jedno z kľúčových postavení. Mlieko je najkompletnejšou a najplnohodnotnejšou potravinou podporujúcou zdravie. Patrí medzi tzv. funkčné potraviny, ktoré okrem toho, že nás nasýtia, pozitívne ovplyvňujú naše zdravie a vitalitu. Pri výrobe kvalitných mliečnych výrobkov je základným predpokladom kvalitné surové mlieko, ktoré ma dobré chemické, mikrobiologické a technologické vlastnosti.
Už dva poháre mlieka denne zabezpečia váš denný príjem vápnika. Našťastie, Tatranské mlieko chutí tak skvele, že zdolať dva poháre bude malina.
Vychutnajte si svoje obľúbené mliečko Dráčik kdekoľvek a kedykoľvek v ešte lepšom zložení, ako ho poznáte. Prinášame vám nové znovu uzatvárateľné balenie a receptúru s nižším obsahom cukru. Absencie skvelej chuti sa však nemusíte báť, tá ostáva.
Bio mliečne produkty sú špecifickou skupinou, ktorá sa diferencuje od ostatných produktov hlavne svojou kvalitou. Produkcia bio výrobkov je náročná a prísne kontrolovaná na všetkých stupňoch jej výroby, spracovania a distribúcie. Tatranské BIO produkty sú vyrobené z vysokokvalitného slovenského bio mlieka, pochádzajúce z podtatranského regiónu, ktorý ponúka ideálne podmienky pre chov zdravého dobytka.
V TAMI sa neustále snažíme prichádzať na spôsoby ako odmeniť našich verných zákazníkov. Zapojením sa do zábavných súťaží môžete od nás získať zaujímavé vecné ceny. Neváhajte zapojiť celú rodinu!
Čo je zelená energia? Výroba energie a tepla za pomoci obnoviteľných zdrojov energie. Kde a ako ju získavame? V bioplynovej stanici, ktorá predstavuje projekt udržateľnej inovácie. Plné využitie vyrobeného tepla a elektriny umožňuje dosiahnuť výrazné úspory zemného plynu a elektrickej energie.
Postup: 1.Tortové želé zmiešame s 250 ml vody alebo ovocnej šťavy. 2. Pridáme 2 – 3 lyžice cukru a privedieme...
čítať viacMúku zmiešame s cukrom a štipkou soli. Maslo pokrájame na kocky a vtrieme do sypkých surovín. Hmota by mala vyzerať...
čítať viacPohánkovú a hladkú múku zmiešame s tymianom a soľou. Studené, na kocky pokrájané maslo končekmi prstov vtrieme do múčnej zmesi....
čítať viac