Nemáte nič pripravené a návšteva je na ceste? Tak sa nechajte inšpirovať a siahnite po osvedčených nátierkach vhodných na jednohubky, obložené chlebíčky prípadne zapečené bagetky. Okrem tradičných nátierok ako je Enciánka či nátierka s Nivou vyrábame aj modernejšie, pikantnejšie ochutenia syrových nátierok s Jalapeño alebo wasabi. Tešia sa mimoriadnemu záujmu, tak nech sa páči, ochutnajte.
Nič nechutí lepšia ako pravá MANA smotanová. Nátierka tak jedinečnej chuti, že si získala mnohých. Ideálna na desiatu, obložené chlebíčky, jednohubky. Kombinácia, ktorá rozvinie chuť a vôňu nie len pečiva. Pre nečakané návštevy, chuť po zmene je k dispozícií množstvo ochutených variácii.
Nátierka v deluxe štýle – smotanová chuť obohatená o bielkoviny. Nižší obsah tuku a menej kalórii. Ľahko sa rozotiera hneď po vybratí z chladničky, prinášame v najobľúbenejších spotrebiteľských príchutiach – natur, paprika, cesnak, pažítka.
Syr je skvelý v akejkoľvek podobe. Práve preto sme premenili naše chutné syry na krémové nátierky. Nátierka s nivou, Jalapeňo so syrom alebo Enciánka budú určite Vaším raňajkovým favoritom.
Bio mliečne produkty sú špecifickou skupinou, ktorá sa diferencuje od ostatných produktov hlavne svojou kvalitou. Produkcia bio výrobkov je náročná a prísne kontrolovaná na všetkých stupňoch jej výroby, spracovania a distribúcie. Tatranské BIO produkty sú vyrobené z vysokokvalitného slovenského bio mlieka, pochádzajúce z podtatranského regiónu, ktorý ponúka ideálne podmienky pre chov zdravého dobytka.
V TAMI sa neustále snažíme prichádzať na spôsoby ako odmeniť našich verných zákazníkov. Zapojením sa do zábavných súťaží môžete od nás získať zaujímavé vecné ceny. Neváhajte zapojiť celú rodinu!
Čo je zelená energia? Výroba energie a tepla za pomoci obnoviteľných zdrojov energie. Kde a ako ju získavame? V bioplynovej stanici, ktorá predstavuje projekt udržateľnej inovácie. Plné využitie vyrobeného tepla a elektriny umožňuje dosiahnuť výrazné úspory zemného plynu a elektrickej energie.
Postup: 1.Tortové želé zmiešame s 250 ml vody alebo ovocnej šťavy. 2. Pridáme 2 – 3 lyžice cukru a privedieme...
čítať viacMúku zmiešame s cukrom a štipkou soli. Maslo pokrájame na kocky a vtrieme do sypkých surovín. Hmota by mala vyzerať...
čítať viacPohánkovú a hladkú múku zmiešame s tymianom a soľou. Studené, na kocky pokrájané maslo končekmi prstov vtrieme do múčnej zmesi....
čítať viac